27 października odbyły się kolejne warsztaty kulinarne. Tym razem w warsztatach uczestniczyły obie grupy, zarówno grupa maluszków i starszaków. Dzieci robiły swoje ulubione gofry. Te zajęcia to fascynująca podróż do świata smaków, zapachów i kolorów. Dzięki zabawie w gotowanie połączonej z elementami terapii sensorycznej w prosty i przyjemny sposób można wspierać dziecko w poznawaniu zmysłowym i rozumieniu przez nie otaczającego go świata.Dzieci po upieczeniu gofrów samodzielnie dekorowały gofry bitą śmietaną oraz czekoladowymi gwiazdkami. Jak zawsze było smacznie.
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture
View Picture